Агенция Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за възстановяване, ремонт, доставка

...
Агенция Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за възстановяване, ремонт, доставка
Коментари Харесай

АПИ обяви обществена поръчка за мантинели за над 253 млн. лв. без ДДС

Агенция „ Пътна инфраструктура “ разгласи социална поръчка за възобновяване, ремонт, доставка и монтаж на ограничаващи системи (мантинели) за републиканските пътища за период от три години. Към актуалните контракти с пътните сдружения са подписани съглашения, според които срокът им на деяние е до края юни тази година. Кандидатите могат да подават офертите си до 11 май 2022 година, в това число, прецизират от пътната организация.

Обществената поръчка е разграничена на шест обособени позиции по регионите на обмисляне в страната. Най-голяма е тя за Югозападен регион, включващ области Благоевград, Перник, Кюстендил и София, с планирана стойност 42 598 403 лева без Данък добавена стойност.

За всички оснанали - Северозападен регион, включващ области Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен, за Северен централен регион, включващ области Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра, за Североизточен регион, включващ области Варна, Добрич, Шумен и Търговище, за Югоизточен регион, включващ области Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол, и за Южен централен регион, включващ области Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково, с планирана стойност е по 42 250 000 лева без ДДС;

Общата индикативна стойност на публичната поръчка за шестте обособени позиции за трите години е 253 848 403 лева без Данък добавена стойност и се финансира от бюджета на Агенция " Пътна инфраструктура ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР