Агенция "Пътна инфраструктура" /АПИ/ откри обществената поръчка за избор на

...
Агенция "Пътна инфраструктура" /АПИ/ откри обществената поръчка за избор на
Коментари Харесай

АПИ стартира обществена поръчка

Агенция "Пътна инфраструктура " /АПИ/ откри публичната поръчка за избор на реализатор за разработване на абстрактен и механически план за доизграждането на сектор от третокласния път Струмяни - Граничен контролно-пропусквателен пункт "Клепало ", оповестиха от пътната организация.

По този метод ще се обезпечи още една пътна връзка с Република Северна Македония като се построи трасе, с дължина към 17 км, в сектора от отбивката за с. Колибите до бъдещия граничен контролно-пропускателен пункт.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 200 000 лева без Данък добавена стойност. Срокът за подаване на офертите е до 17.30 часа на 3 август 2020 година

АПИ започва тръжна процедура за строителен контрол при построяването на последните 88,9 км от Автомагистрала "Хемус "

Обществената поръчка планува и изработването на механически план за рехабилитация на третокласния път в сектора от с. Струмяни до пътния възел при пресичането с Автомагистрала "Струма " /от км 0 до км 0+650/. Целта е с главния ремонт на правата да се възстановят и подобрят технико-експлоатационните качества, да се увеличи носимоспособността на пътната настилка и да се усъвършенства отводняването, се показва в известието.

Бъдещият реализатор ще би трябвало да извърши геодезически измервания, да показа ситуационно и нивелетно решение на бъдещото трасето, идейни планове за новите уреди, градивно проучване на съществуващите уреди с планово решение за осъществяване на нужните ремонтно-възстановителни работи, осъществяване на инженерно-геоложки изследвания и правене на план.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР