Агенция Митници проверява Винпром Черноморско злато в Поморие. От агенцията

...
Агенция Митници проверява Винпром Черноморско злато в Поморие. От агенцията
Коментари Харесай

Митниците влязоха и в поморийския Винпром

Агенция " Митници " ревизира Винпром " Черноморско злато " в Поморие. От организацията оповестяват, че това е постоянна инспекция. Такива ще има и в останалите предприятия за произвеждане на алкохол.

Търговския шеф на предприятието в Поморие Йордан Чорбаджийски разгласи пред БНР, че  няма открити нарушавания.

" В " Черноморско злато " АД от през вчерашния ден има регулярна инспекция от организация " Митници ", като всяка година. Абсолютно нищо не се случва, контролните органи си правят инспекциите. Няма открити нарушавания. Като всяка година се прави инспекция на безусловно всичко. "

В надзорния съвет на винпрома е банкерката Петя Славова, чиято благосъстоятелност е " Инвестбанк ", щерка ѝ Жени посредством компанията си " Грийн Нюз " и Ивайло Василев посредством своята компания " Чалис ", сочи информация в Търговския указател. 

Петя Славова и Ивайло Василев са акционери във " Феста Холдинг ", сочи уеб сайтът на сдружението. Една от оповестените му действия е винопроизводство. 

По неофициална информация, след дъждовете от през вчерашния ден, част от машините са били наводнени. Заради пломбирането им от чиновници на организация " Митници ", те не могат да бъдат изкарани и изсушени. Служители осведомиха, че все пак заводът продължава своята работа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР