Агенция Митници“ обяви покана за пазарни консултации с фирми за

...
Агенция Митници“ обяви покана за пазарни консултации с фирми за
Коментари Харесай

Питат бизнеса колко ще струва разширяването на „К. Андреево“

Агенция „ Митници “ разгласи покана за пазарни съвещания с компании за пресмятане на прогнозната стойност за идното разширение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Предложенията за планиране, строителство и реализиране на авторски контрол на реорганизация на здания и уреди в зоната на надзор на пункта се одобряват до 6 януари 2023 година Общият период за осъществяване на поръчката е по предложение на участника, само че не повече от 180 календарни дни, излиза наяве от обявлението.

Целта е пунктът да се разшири с още 2  траета, с цел да се усили пропусквателната му дарба, тъй че да намалеят опашките. През 2013-2015 година на пункта бе осъществена цялостна реорганизация, включваща строителство и дострояване на здания, уреди и навеси. През годините поетапно са изграждани спомагателни уреди, както на вход, по този начин и на излаз, за увеличение на пропускателната дарба на пункта. Направеното тогава обаче през днешния ден не дава отговор на новите условия и прогнозите за увеличение на трафика. 

Предтои да се построяват нови пространства и реорганизация на съществуващите и на входа и на изхода, на 10 трасета за премерване товарни транспортни средства, 10 съществуващи автомобилни везни за измерван, нови кабини за надзор и доста уреди като видеонаблюдеие, система за различаване на регистрационни.  

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР