Агенция d:istinkt ще обслужва комуникационните нужди на Бюрото на Европейския

...
Агенция d:istinkt ще обслужва комуникационните нужди на Бюрото на Европейския
Коментари Харесай

Европейският парламент избра d:istinkt за своя комуникационна агенция в България

Агенция d:istinkt ще обслужва информационните потребности на Бюрото на Европейския парламент (ЕП) в България за идващите четири години.

Тя е определена след конкурс, извършен в края на предходната година, и ще дава отговор за организацията и цялостната логистична поддръжка на публични събития, семинари, конференции и диспути от календара на Бюрото. Рамковият контракт включва и услуги в региона на дизайна и продукцията на текстово, видео и аудио наличие, ръководство на медийни и публицистични планове и връзки с обществеността.

Дългогодишното партньорство сред организацията и Бюрото на Европейския парламент в България започва през 2014 година, когато d:istinkt е измежду определените на конкурс организации за обслужване на осведомителните потребности на организацията.

Европейският парламент има свои представителства в столиците на всички страни членки на Европейски Съюз. Бюрото на Екологичен потенциал в България е основано за да дава информация на жителите, медиите, неправителствените и младежките организации, държавната и общинските администрации за ролята на Екологичен потенциал и в по-общ аспект - на Европейския съюз.

d:istinkt предлага информационни услуги в региона на стратегическото консултиране, дизайн и криейтив, ръководство на рецесии, медия обмисляне и пазаруване, ръководство на репутацията в обществените медии и инфлуенсър партньорства, създаване на работодателска марка (employer branding) и връзки с обществеността. Тя бе отличена с наградата „ Агенция на годината “ от Българската асоциация на PR организациите в състезанието BAPRA Bright Awards 2022, откакто приключи стратегическото си преструктуриране, почнало през 2018 година. d:istinkt продължава да регистрира постоянен растеж в приходите си, като единствено за последната финансова година той е 73% по отношение на 2021 година В портфолиото й са още клиенти като Yettel, Лидл България, Каменица, издателство Клет България с марките Анубис, Булвест-2000 и iZZI, CETIN България, GigsRemote, Европейската комисия, Speedy и други
За d:istinkt
d:istinkt е организация, притежател на редица награди за интегрирани връзки и услуги, основана в София, България. Агенцията е профилирана в предлагането на услуги в областта на корпоративните връзки, цифрови медии, криейтив, бранд съвещания, медийни тактики и стратегически връзки.

d:istinkt е част от PROI Worldwide - най-голямата световна мрежа на самостоятелни информационни организации, обслужващи клиенти по целия свят. PROI сплотява 78 сътрудници със 7300 чиновници в над 165 града и 50 страни.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР