Агенция BulNews продължава с поредицата от материали, показващи имотното и

...
Агенция BulNews продължава с поредицата от материали, показващи имотното и
Коментари Харесай

Кой какво декларира пред КПКОНПИ? Ето кой е най-богатият областен управител на Видин през последните години

Агенция BulNews продължава с поредицата от материали, показващи имотното и финансово положение на регионалните шефове от Северозапада, техните прародители и заместници. След като към този момент ви показахме декларациите до КПКОНПИ на губернаторите във Враца и Монтана, пристигна ред на Видин.
И тримата, заемали поста през последните години, могат да се похвалят със солидно имущество.
Смененият неотдавна Любен Иванов е заявил, че има 6 жилището – по 3 в София и Видин. Бившият държавен чиновник има още 5 ниви и 1 лозе. Като налични парични средства Иванов е заявил 10 000 лв., както и 411 568 лв. на влог. Иванов има обаче заем и заем за общо 143 000 лв.. Бившият властник има дружествен дял в една компания, само че е шеф или член на орган на ръководство на още 21, като на по-голямата част от тях е синдик.
Предшественикът му Момчил Станков също може да се похвали със забележително положение. Той има три жилището във Видин и къща с двор в село Генерал Мариново. Станков има още 12 ниви, две лозя и икономически постройки. Като движимо имущество ексгубернаторът е заявил джип „ Мицубиши “ и два леки автомобила – „ Ауди “ и „ Мерцедес “ на обща стойност над 35 000 лв.. Пари в наличност и по сметка Станков не е заявил, само че показва, че има потребителски заеми за малко над 51 000 лв..
Новият остарял регионален шеф Огнян Михайлов е заявил, че със брачната половинка си имат апартамент с гараж във Видин, както и две къщи в селата Макреш и Покрайна. Управникът има още 8 ниви и 1 гора. Той е притежател на лек автомобил „ Мицубиши “. Налични средства не попадат в декларацията, а единствено 15 000 лв. на влог. Михайлов изплаща автомобил на лизинг на стойност близо 47 000 лв.. Има и дял във компания.
Ето какво са заявили и заместител регионалните шефове на Видин през последните няколко години:
Анелия Влаховска – апартамент с гараж в града и 48 000 лв. на влог.
Анжело Методиев – апартамент с гараж и лек автомобил „ Ауди “.
Илия Илиев – малко над 90 000 лв. по банкова сметка.
Лъчезар Попиванов – Два жилището във Видин, постройка и земеделска земя в село Бела Рада и джип „ Киа “.
Шишман Чаушев – трансферирана равнища, 12 00 лв. в наличност и близо 240 хиляди в лв. и валута в банковите си сметки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР