Агентите на Ноа Сонко Сундберг и самият футболист са се

...
Агентите на Ноа Сонко Сундберг и самият футболист са се
Коментари Харесай

Сонко и агентите му извили ръцете на Наско Сираков

Агентите на Ноа Сонко Сундберг и самият футболист са се държали неточно със притежателя на Левски Наско Сираков, написа " Блиц ". Мениджърите заплашили боса, че в случай че не реализира продажбата на играча им в Лудогорец, това ще има неприятни последици.

Те били безапелационни, че бранителят безпроблемно ще виси цяла година на пейката на " Герена ", след което ще си тръгне със статут на свободен сътрудник.

Договорът на гамбиеца с шведски паспорт изтича през юни 2024 година От януари насетне обаче Сонко можеше да подпише авансово съглашение с всеки искащ го клуб. От всичко това в касата на Левски нямаше да влезе нито стотинка.

Целта на Наско Сираков беше да вземе оптимално повече пари от продажбата на централния защитник. Първоначалната оферта на Лудогорец беше 500 000 евро, а легендата на " сините " изиска най-малко 1,2 милиона евро.

И тогава почнал натискът върху Наско и извиване на ръцете от страна на сътрудниците. Самият Сонко също оповестил пред началника си, че повече няма да играе за Левски, каквото и да се случи.

След целия панаир Сираков бил заставен да клекне. Споразумял се с Лудогорец на 600 000 евро плюс спомагателни бонуси - 200 000 евро, в случай че Сонко играе в групите на Шампионската лига с разградчани, или 100 000 евро, в случай че бранителят вземе присъединяване в срещи от групите на Лига Европа или Лигата на конференциите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР