Агентите на крилото на Нюкасъл Юнайтед - Ален Сен-Максимен, наскоро

...
Агентите на крилото на Нюкасъл Юнайтед - Ален Сен-Максимен, наскоро
Коментари Харесай

Милан преговаря с крило на Нюкасъл

Агентите на крилото на Нюкасъл Юнайтед - Ален Сен-Максимен, неотдавна са говорили с Милан по отношение на евентуален негов трансфер. „ Росонерите “ наподобява е все по-близо до привличането на Николо Заниоло от Рома, само че Сен Максимен е друго име, което е в радара на италианския първенец. Джанлука ди Марцио твърди, че диалозите с сътрудниците и медиаторите на Милан към този момент са били извършени.

Интересното е обаче, че не „ росонерите “, а представителите на Сен-Максимен първи са потърсили контакт. Нюкасъл обаче прави оценка французина на 30 милиона евро. Милан харесва профила на играча, който са следили и по времето, когато още беше в Ница, преди да се причисли към „ свраките “.

|, proposto: la situazione
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio)
Той може да стане цел №1 за „ росонерите “, в случай че не подпишат с Дзаниоло този месец и, в случай че Нюкасъл понижи желаната цена на французина. През този сезон 25-годишният Сен-Максимен има 1 гол и 3 асистенции в 16 мача във всички шампионати.

В същото време Footmercato оповестява, че от Милан са подготвени да вземат крилото, само че единствено чартърен до края на сезона, като в съглашението ще бъде включена и алтернатива за неговото откупуване през лятото.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР