Агентите на Филипе Коутиньо поднесоха своите извинения до шефовете на

...
Агентите на Филипе Коутиньо поднесоха своите извинения до шефовете на
Коментари Харесай

Агентите на Коутиньо се извиниха на Ливърпул

Агентите на Филипе Коутиньо сервираха своите извинения до шефовете на Ливърпул след огромния гаф, който позволи спортният тръст „ Найк” .

Американската компания разбуни духовете на „ Анфийлд”, като точно на 31 декември пусна рекламно известие, което предполагаше, че продажбата на бразилския футболист в Барселона към този момент се е случила. Във въпросния текст производителят на спортна екипировка уведомяваше потребителите си, че към този момент са налични фланелки на „ блаугранас” с името на Коутиньо.

Ливърпул съди компания поради новината за прехвърлянето на Коутиньо

На този стадий сходна договорка няма и Ливърпул има намерение да съди „ Найк” поради случилото се. В тази връзка сътрудниците на футболиста взеха решение да се извинят на „ червените”, като настояват, че нямат нищо общо с грешката. От Барселона също са поднесли извинения до своите сътрудници, въпреки и там да се намират в сходна обстановка.

Барса поставил на масата 130 милиона паунда за Коутиньо

„ Найк” е един от главните спонсори на Филипе Коутиньо, който бе главно рекламно лице за продуктите от коледната акция на компанията за Бразилия. Засега гафът на спортната компания няма по-негативно отражение върху договарянията сред двата клуба за прехвърлянето на играча.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР