Агенти от Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви

...
Агенти от Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви
Коментари Харесай

Разкриха смразяващите думи на заподозрения за стрелба във Върмонт по време на арест

Агенти от Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви почукаха на вратата на апартамент в неделя. Г-н Итън се появи с вдигнати ръце и сподели на чиновниците, че е чакал съгласно господин Мурад.

„ Агентите бяха посрещнати от мъж, който излезе от залата през вратата към тях с длани нагоре височината на талията “, сподели господин Мурад пред кореспонденти. „ Той сподели нещо от рода на: „ Чаках те. “

Когато сътрудниците на ATF го попитаха за какво, той им сподели, че желае юрист. Г-н Итън също сподели на служителите на реда, че е имал револвер в жилището си, сподели господин Мурад.

„ Имаше трептене и възприятие на угриженост, само че също и нещо като липса на афект “, сподели господин Мурад за Г-н Итън по време на ареста му.

Сега господин Итън е изправен пред три обвинявания за утежняващо ликвидиране от втора степен, които носят капацитет за доживотни присъди.

Федералното бюро за следствие и ATF проверява.

„ Дори до момента в който приказваме, ATF и ФБР проверяват трагичната пукотевица на трима мъже от палестински генезис във Върмонт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР