Агентът Тимур Гурцкая разказа защо бившият английски национал не е

...
Агентът Тимур Гурцкая разказа защо бившият английски национал не е
Коментари Харесай

Агент разкри истината за проваления трансфер на Джон Тери в Спартак

Агентът Тимур Гурцкая описа за какво някогашният британски национал не е минал в Спартак (Москва). Руският гранд предложи контракт на легендата на Челси през 2018 година, откакто стана ясно, че той си потегля от Астън Вила.

" Тери не подписа със Спартак поради дъщеричката си, това е истината. Той беше в съветското посолство в Лондон и получи виза. В клуба го брояха за техен футболист и го чакаха в Москва. Имаше концепция да дойде с частен аероплан. Но в този интервал щерка му почнала да нервничи в учебно заведение - плачела, падала на пода и не желала татко й да върви в Москва, където по улиците се разхождали бели мечки ", изясни Гурцкая.

Агент Гурцкая: «Терри не перешел в «Спартак» из-за дочки. Он персонално извинился перед Федуном»https://t.co/31PM6z6XBQ
— Футбол (@sports_football) 16 април 2020 година " Тери има близнаци. С момчето няма проблеми, само че момичето е страдало от неналичието му и по време на неговия престой в Астън Вила. Затова след всеки мач Джон е пътувал от Бирмингам до Лондон. Двамата имат доста мощна връзка между тях. Това е и повода Тери да постави завършек на кариерата си, вместо да пристигна в Спартак ", продължи сътрудникът.

Той добави, че англичанинът се е оказал същински джентълен и е дошъл в Москва, с цел да се извини персонално на притежателя на Спартак Леонид Федун за по този начин създалата се обстановка. Тери е споделил, че е извънредно удовлетворен от препоръчаните му условия, само че все пак е заставен да откаже офертата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР