Агентът на знаменитостите за недвижими имоти Маурисио Умански бие тревога

...
Агентът на знаменитостите за недвижими имоти Маурисио Умански бие тревога
Коментари Харесай

Агентът за недвижими имоти на знаменитости Маурисио Умански предупреждава, че пазарът на жилища в САЩ се насочва към „перфектната буря на пълната недостъпност“

Агентът на звездите за недвижими парцели Маурисио Умански бие паника за „ съвършената стихия на цялостната недостижимост “, която назрява на пазара на жилища.

Маурисио Умански, създател и основен изпълнителен шеф на организацията, реагира на състоянието на жилищния пазар след като 30-годишната закрепена ипотечна рента доближи най-високото си равнище от началото на декември.

„ Имаме супер високи лихвени проценти над 7%. Заявленията за ипотечни заеми са толкоз ниски, колкото са били от 1995 година насам. И тогава нямаме предложение “, сподели той по време на появяването си в „ The Claman Countdown “ в сряда.

Умански сподели, че не би трябвало да чакаме спад на цените, до момента в който не стартираме да „ виждаме известна болежка и известно предложение “.

„ Докато не стартираме да виждаме болката и цените падат, не виждам държавното управление да понижава лихвените проценти. Така че в действителност би трябвало да позволим на пазарите да бъдат пазари и достъпността да стартира да се случва, тъй че държавното управление да зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР