Агентът на новото попълнение на Манчестър Юнайтед Марсел Забитцер отправи

...
Агентът на новото попълнение на Манчестър Юнайтед Марсел Забитцер отправи
Коментари Харесай

Агентът на Забитцер с послание към Ман Юнайтед след трансфера

Агентът на новото попълнение на Манчестър Юнайтед Марсел Забитцер насочи забавно предизвестие към новия му отбор и щаба на клуба. Той акцентира на това какъв брой доста полузащитника ненавижда да губи и евентуално открехна вратата към една от аргументите да напусне “Алианц Арена ”.
 Потвърдено: Забитцер е футболист на Манчестър Юнайтед Потвърдено: Забитцер е футболист на Манчестър Юнайтед
Късно нощес австриецът се причисли към отбора от “Олд Трафорд ” с наем до края на сезона, който не включва уговорка за откупуването му през лятото. “Червените дяволи ” бяха принудени незабавно да търсят състезател в халфовата линия, откакто стана ясно, че Кристиан Ериксен ще отсъства до началото на май заради контузия в глезена.

“Той е най-неприятният човек в близост, когато не играе. Мрази да губи. Това е най-важното за него. От позиция на характера му той е палач. Така наподобяват играчите, които постоянно желаят да побеждават, ” съобщи неговият сътрудник Роджър Витман във връзка своя клиент.
 От Ман Юнайтед желали различен състезател на Байерн, най-после се озовали със Забитцер От Ман Юнайтед желали различен състезател на Байерн, най-после се озовали със Забитцер
От началото на сезона Марсел Забитцер има 24 мача с 1 гол и 1 асистенция на своята сметка за Байерн, само че едвам 1008 минути.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР