Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, опитва всичко, за

...
Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, опитва всичко, за
Коментари Харесай

Жорже Мендеш опитва всичко, за да намери нов отбор на Роналдо

Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, пробва всичко, с цел да откри нов тим на своя клиент. Португалският импресарио опита да уреди трансфер на нападателя в Байерн, Челси, Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Борусия Дортмунд през това лято, само че множеството от изброените клубове не пожелаха да го привлекат, а " жълто-черните " не могат да си разрешат заплатата му.

Сега Мендеш е обърнал взор към Италия и по-специално Наполи и Милан. Агентът пробва да уреди Роналдо в един от двата клуба, написа " Скай спорт ".

За да може Наполи да притегли Кристиано, то би трябвало да се раздели с огромната си звезда Виктор Осимен. Планът на Жорже Мендеш е да спомага на южняците за трансфер на нигериеца, при който в касата на клуба да постъпи голяма сума пари.

Подобна тактика мениджърът пробва да приложи и в Милан. Нападателят на " росонерите " - Рафаел Леао, е негов клиент и португалецът ще опита да уреди негов трансфер, а миланският гранд да вземе допустимо най-вече при продажбата.

Известно е, че Кристиано Роналдо желае да напусне Манчестър Юнайтед и да премине в тим, който играе в Шампионската лига.

En Italia aseguraron que AC Milan y Napoli rechazaron a Cristiano Ronaldo
— Cooperativa (@Cooperativa)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР