Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято сподели своята гледна

...
Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято сподели своята гледна
Коментари Харесай

Агентът на Кайседо: От ЦСКА ми пращаха заплашителни съобщения

Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято показа своята позиция за протичащото се с нападателя, съобщи Топспорт. Той удостовери информациите, че еквадорецът сега е в София и се готви самостоятелно до момента в който чака да дойде багажа му. Освен това мениджърът атакува управлението на " алените ", че не се свързват с него, а единствено му изпращат заплашителни известия по телефона.

" Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ! Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни известия по телефона. Всичко с Жорди е наред. Играчът изчаква в София, защото загуби багажа си при полета наопаки към Европа. Кайседо кацна през вчерашния ден вечерта (22.06) в София и е в очакване да продължи подготовката си ", показа Банято пред сътрудниците от " Гонг ".

" Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. Съвсем скоро ще излезем с публично известие по тематиката. От ЦСКА не са се свързвали с мен да ревизират какво става с Жорди. Единствено ни изпращаха правни писма. Това с обявата им в обществените мрежи и каналите на тима не е обикновено. Те не са се свързали с нас, а изкарват информация за Жорди в днешния ден. Съвсем скоро той ще замине за Австрия, където се готви ЦСКА. Багажът му следва да дойде на следващия ден (24.06) в София ", сподели още сътрудникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР