Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов говори пред Дарик радио.

...
Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов говори пред Дарик радио.
Коментари Харесай

Агентът на Филип Кръстев: Не мога да кажа, че Филип ще остане в Левски и след Нова година

Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов приказва пред Дарик радио. Той съпровожда футболиста на Левски до Манчестър за договарянията със Сити Футбол Груп. 

" Преди час и половина кацнахме двамата с Филип от Манчестър. Бяхме извикани от управлението на Сити Груп да създадем общоприетите медицински проучвания, защото в последната календарна година на Филип му се събраха доста мачове. Имаше доста дребна отмора сред сезоните. Медицински проучвания и водихме договаряния за удължение за сегашния му контракт със Сити Футбол Груп ", сподели Жейнов.
 Емил Велев пред ТОПСПОРТ: Живея с Левски! Няма по какъв начин ЦСКА да е първи несправедливо
Емил Велев пред ТОПСПОРТ: Живея с Левски! Няма по какъв начин ЦСКА да е първи несправедливо

" Отборът заслужава мощен спонсор "

" Определено бяхме сюрпризирани, в елементи демонстрираха, съвсем за всеки мач разбори. Оказа се, че всеки един мач се гледа детайлно и се гледа разбор. Оценките са му доста положителни, да не кажа отлични. В Европа на неговата възраст е може би най-хубавият футболист ", продължи той, след което разяснява дали Кръстев ще остане на " Георги Аспарухов " и през пролетния полусезон.

" По принцип би трябвало да ни питат и нас дали да го пратят в различен тим, не сме безгласна писмен знак. Да, имаме контракт за посланичество. Може би към този момент три години работим дружно. В този ред на мисли ни осведомиха, че има интерес от разнообразни клубове, само че все още нямаме нищо. Не сме преговаряли ".

" Не мога да кажа, че Филип ще остане в Левски и след Нова година. Не мога да кажа и че ще напусне. Има още шест месеца за преотстъпване в Левски. Сити Груп могат да го прекратят. Филип беше доста въодушевявам. Посрещнаха ни доста топло. Всички се отнасят с огромен почит към него. По същото време беше и другият тим, в който беше - Троа. Има много другари, познати, футболисти, шефове, треньори. Хората виждат, че се труди и израсна доста последната година. Показателите му са доста положителни. Правиха му и медицински проучвания, и доста неща ", разкри Жейнов, след което заприказва дали Левски може да се причисли към Сити Футбол Груп.
 В Левски започват задача
В Левски започват задача " Георги Миланов "

На този стадий на " Герена " избират да го задържат най-малко за още едно състезание

" Задължително за Филип следва най-малко две седмици отмора. Между двата сезона той почива единствено три дни. Просто би трябвало да почине физически и ментално. От това се нуждае сега. Видях 11 клуба по целия свят в Сити Футбол Груп. Всички на друго равнище. Защо и Левски да не влезе? Всичко е въпрос на договаряния ".

" Имам много клиенти, много работа. Не се оплакваме от работа. Очакват англичаните с неспокойствие идващия мач и чакат да вземат Купата, само че дано да забележим. Според мен финалът на Световното ще е Франция Бразилия ", показа упованията си за Мондиал 2022.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР