Агентът на Дак Прескот хвърли в смут феновете на Далас

...
Агентът на Дак Прескот хвърли в смут феновете на Далас
Коментари Харесай

Агентът на Прескот: $34 000 000 на сезон и може да преговаряме

Агентът на Дак Прескот хвърли в ужас почитателите на Далас с изказванието, че договарянията за нов контракт на клиента му с „ каубоите” ще стартират от $34 000 000 на сезон заплата. Куотърбекът започва последната година от новобранския си контракт, като ще получи $2 025 000 през нея.

Прескот бе определен в четвъртия кръг на драфта през 2016 година и съгласно скалата на възнаграждение на новобранците възнаграждението му е закрепено. Още в дебютната си година продуктът на Мисисипи стейт изведе Далас до купата в НФК Изток, а предходната година – до ново плейофно присъединяване като първенци в дивизията. Но „ каубоите” не престават да чакат край на конференцията, какъвто не са играли към този момент близо четвърт век.
Собственикът, общоприет управител и безспорен самовластник на Далас каубойс Джери Джоунс не е коментирал до момента офертата. Ако настояванията на лагера на Прескот бъдат почетени, това ще го направи вторият най-скъпо платеният куотърбек в НФЛ. Към днешна дата владетел в класацията е Ръсел Уилсън, който тази пролет изнуди Сиатъл за $35 000 000 на сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР