Агент, когото Службата за сигурност на Украйна е вербувала да

...
Агент, когото Службата за сигурност на Украйна е вербувала да
Коментари Харесай

РИА Новости получи запис от разговор на агентг на СБУ, готвещ терористичен акт в ЛНР

Агент, който Службата за сигурност на Украйна е вербувала да извърши терористична офанзива в Луганската национална република, е получил инструкции от куратор от Киев по телефона, излиза наяве от запис на договарянията, с който разполага РИА Новости.

Както съобщи Министерството на държавната сигурност на ЛНР, в навечерието на референдума украинските специфични служби са възнамерявали да провеждат терористичен акт - да отровят един от високопоставените чиновници, само че опитът е бил предотвратен.

Според проекта на СБУ това е трябвало да се направи от вербуван сътрудник - предполагало се е, че той ще получи работа като сервитьор.

„ Ако си намериш работа като сервитьор и имаш достъп до оня, за който се сещаш, може да стане. доста красиво. Ампулата, която постоянно ще носиш със себе си, можеш просто да я добавиш. Целият резултат е просто, когато излееш ампулата в чаша, когато ти поръчат, и това е ", инструктира чиновник на украинската специфична работа.

Операцията е траяла два месеца.

" Трябва да се подготвите най-много два месеца.След няколко дни вземете инструментите и си свършете работата ", изяснява служителят на СБУ.

За тази " работа " на сътрудника са обещани 100 хиляди рубли плюс още 100 хиляди за разноски - бензин, телефони.

" Имаме отдел, който не взема пари, той, в противен случай, дава, разбирате ли? Е, евентуално страната дава пари ", споделя поръчителят.

След терористичната офанзива на причинителя е обещана евакуация, само че единствено при изискване, че ще извърши " някои съществени каузи ".

Въпреки това, както споделя осведомен източник, сходни обещания остават обещания - след осъществяване на задачата изпълнителят по предписание бива отстранен.

Сутринта на 23 септември стартира референдум за присъединение към Русия в Донецката и Луганската национални републики, както и в Запорожка и Херсонска област. Пет дни са планувани за гласоподаване - до 27 септември. Плебисцитът се организира на фона на многочислените опити на киевския режим да го провали - обстрели, саботажи, терористични офанзиви.

ВИДЕО: https://videon.img.ria.ru/Out/Flv/20220925/2022_09_25_SBU_uiirlztc.vv4.mp4

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР