Афроамериканката Кишант Сюъл ще оглави полицията в Ню Йорк и

...
Афроамериканката Кишант Сюъл ще оглави полицията в Ню Йорк и
Коментари Харесай

За първи път жена ще ръководи полицията в Ню Йорк

Афроамериканката Кишант Сюъл ще оглави полицията в Ню Йорк и ще стане първата жена – шеф на чиновниците на реда в града, заяви New York Post. Според информацията на изданието кандидатурата на Сюъл е утвърдена от новоизбрания кмет на Ню Йорк Ерик Адамс, който самичък е работил в столичната полиция в продължение на 22 години. " Кишант Сюъл се е потвърдила като герой с престъпността, който има опита и прочувствената просветеност да обезпечи на нюйоркчани сигурността, от която се нуждаят и правораздаването, което заслужават ", гласи изказването на Адамс пред New York Post.

От своя страна 49-годишният нов полицейски шеф съобщи, че " приема това предопределение и историческото му значение доста съществено ". През миналата година Сюъл е управлявала детективския отдел в окръг Насау, Ню Йорк, където нейни подчинени са били малко над 350 души. Сега тя, която е работила в правоохранителните органи в продължение на 25 години, ще би трябвало да оглави най-голямото полицейско ръководство в Съединени американски щати с личен състав от 52 000 души, написа БГНЕС.
Ню Йорк избра някогашен служител на реда за собствен кмет
Бившият служител на реда Ерик Адамс беше определен за идващ кмет на Ню Йорк и ще стане едвам вторият афроамериканец, който ще управлява най-големия...
Прочети повече
Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР