АЕЦ "Козлодуй" ЕАД започна набирането на студенти за платени летни

...
АЕЦ "Козлодуй" ЕАД започна набирането на студенти за платени летни
Коментари Харесай

АЕЦ Козлодуй набира студенти за 900 лв. на месец

АЕЦ "Козлодуй " ЕАД стартира набирането на студенти за платени летни стажове в сдружението. Работният ангажимент е с дълготрайност най-малко четири непрекъснати работни седмици в интервала от 15 юли до 15 септември. Стажантите имат опция за прилагане на безвъзмезден длъжностен превоз и настаняване в общежитие.
Предназначен е за студенти от специалностите: Ядрена енергетика, Топло и нуклеарна енергетика, Промишлена топлоенергетика, Електроенергетика и електрообзавеждане, Топлотехника, Хладилна и климатична техника, Електроснабдяване и електрообзавеждане, Електроника, Автоматика, осведомителна и ръководеща техника, Компютърно ръководство и автоматизация, Машиностроителна техника и технологии, Машиностроене и уредостроене, Приложна нуклеарна физика, Ядренофизични способи, Ядрена енергетика и технологии, Ядрена химия, Радиохимия и радиоекология, Инженерна химия и модерни материали и други в сферата. С преимущество ще се одобряват стипендиантите на централата.
Минималното условие е приключен трети курс по някоя от оповестените специалности с изкаран най-малък междинен триумф 4,5 от предходен учебен срок. Предимство е владеенето на непознат език, удостоверено със документ. Избраните ще получават 900 лв. на месец за стажа в централата в Козлодуй.
Желаещите да аплайват би трябвало да подадат заявление по пример, мотивационно писмо и увещание със междинен триумф от предходен приключен учебен срок. Документи се подават до 21 юни в това число. Класирането ще се разгласи до 5 юли, прецизираха от АЕЦ „ Козлодуй “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР