AES България, част от The AES Corporation, представи новата си

...
AES България, част от The AES Corporation, представи новата си
Коментари Харесай

AES продължава да ускорява бъдещето на енергията като представя новата си бранд идентичност

AES България, част от The AES Corporation, показа новата си бранд еднаквост, която отразява уговорката на компанията и световния преход към по-устойчиво енергийно бъдеще. AES се ангажира да оказва помощ на своите клиенти и заинтригувани страни да извършат този преход. Нашата нова и вълнуваща образна еднаквост отразява нашите полезности и цел, до момента в който продължаваме да откриваме и сътворяваме по-зелени и по-интелигентни енергийни решения, от които светът се нуждае.
AES България има значима роля за посрещането на непрестанно увеличаващите се енергийни потребности на своите клиенти и заинтригувани страни като в това време дава отговор на упованията за по-надеждни и по-ефективни енергийни решения. AES България ще оказва помощ на своите клиенти да реализират техните енергийни цели посредством нововъведения и нови цифрови технологии. Новата образна еднаквост на компанията споделя историята на пътуването на AES към едно по-добро и по-устойчиво бъдеще.
AES е водеща в енергийната промишленост с редица реформаторски решения във ВЕИ, дигитализацията и съхранението на сила с акумулатори. Например, Fluence, взаимна компания на Siemens и AES, е международен водач в системите за предпазване на сила с 2,5 GW в развой на създаване и създаване.
За да осъществя тази цел, AES ще продължи да прави нововъведения и да работи в тясно съдействие със своите клиенти и другите заинтригувани страни. Енергията към този момент не е въпрос на търсене и предложение, тя е партньорство.

В AES ние си сътрудничим с нашите клиенти, с цел да създадем стратегически преход към нови решения, до момента в който продължаваме да посрещаме техните енергийни потребности. Ние го вършим към този момент десетилетия безвредно, честно и при най-високи стандарти. Като работим в пазари с най-различно равнище на развиване и с промишлености от всевъзможен вид.
AES България е потвърдила своята дарба да реализира най-високи стандарти като построи и оперира най-модерната въглищна централа в Югоизточна Европа Топлоелектрическа централа AES Гълъбово, която дава отговор на всички модерни екологични правила и със своя вятърен парк " Свети Никола " край Каварна, който е най-големият в страната. Двете централи създават годишно към 10% от енергийния микс на България.
" През годините на своето наличие в България AES е потвърдила своя ангажимент към сигурността на доставките и енергийната самостоятелност на страната. Нашите съвременни уреди са едни от стълбовете на българската енергийна система и ние се гордеем, че осигуряваме чисти и надеждни енергийни решения на нашите сътрудници и клиенти в България. Нашето ново лого демонстрира нашата отдаденост освен на енергийния бранш, само че и на общностите, за които работим. Нашите стратегии за корпоративна-социална отговорност, в които сме вложили повече от 7 млн. евро, способстват за една дълготрайна смяна в общностите, подобрявайки живота и предоставяйки достъп до по-добра инфраструктура, опазване на здравето и обучение ", съобщи Оливие Маркет, президент на AES България.
Ние сме щастливи да ви представим нашата нова еднаквост, която въплъщава нашата визия, полезности и цели за по-чисто енергийно бъдеще.
Заедно, ние ускоряваме бъдещето на силата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР