АЕК Ларнака ще се стреми да отбележи гол в София,

...
АЕК Ларнака ще се стреми да отбележи гол в София,
Коментари Харесай

Човек на АЕК: Левски е добър отбор, но един наш гол решава всичко

АЕК Ларнака ще се стреми да означи гол в София, с който да предреши крайния победител в мача от втория квалификационен кръг на Лига Европа против Левски, разяснява представителят на клуба Кириакос Деметриу.

Кипърците завоюваха с 3:0 първата среща, а в четвъртък гостува на " Герена " за реванша.

" Винаги почитаме нашите противници. Има още 90 минути. Да, имаме огромен задатък, само че това никога няма да ни отпусне. Искаме да изглеждаме добре в София. Левски е добър тим и не можем да си позволим подценяване. Без подозрение един наш гол в реванша ще реши всичко ", разяснява Деметриу.

" Вече познаваме по-добре противника, тъй като колкото и добре да си анализирал един тим, получаваш най-хубави усещания, когато се срещнеш с него на терена. Постигнахме добър резултат на наш терен. Остава да довършим започнатото на стадиона на Левски ", добави той.

" Гости сме, само че ще се стремим да покажем нашата игра. Хубавото е, че нямаме кадрови проблеми и всички футболисти са разполагаем. Това дава спомагателни варианти на треньорите ", сподели още представителят на кипърския клуб.

Той напомни, че реваншът на " Герена " е при закрити порти поради наказване на Левски, само че почитатели на АЕК Ларнака могат да участват на трибуните.

" Мачът е при закрити порти, само че ние имаме право на до 200 билета за дуела. Очакваме нашите почитатели да заявят желанието си за участват на стадиона ", сподели Деметриу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР