Адвокатката на Джени Суши - Глория Олред, намекна, че може

...
Адвокатката на Джени Суши - Глория Олред, намекна, че може
Коментари Харесай

Адвокатката на Джени Суши плаши Кубрат Пулев със съд

Адвокатката на Джени Суши - Глория Олред, загатна, че може да се стигне до гражданско дело против Кубрат Пулев за полово принуждение.

“Запазваме си това право за в бъдеще. Не сме завършили с господин Пулев. Ще следим всяка една негова стъпка”, закани се тя в изявление за уеб страницата bulgariCA.com. Това стана, откакто с цялостно единогласие спортната комисия на щата Калифорния върна лиценза на българския боксьор по време на съвещанието си в Сан Диего предходната нощ.

Глория Олред и Джени Суши се пробваха да докарат наказване на промоутъра Боб Аръм, който отбрани Кубрат Пулев в абсурда, като го разгласи за жертва на Суши. репортерката се сети, че била афектирана, откакто Кобрата я целуна след успеха над Богдан Дину. След това обаче се включи в купона за триумфа на българина.

Според Олред Боб Аръм изобщо не разбирал какво е полово принуждение, откакто за него е обикновено мъж над 100 кг да хване за лицето жена, която е много по-дребна от него, и да я целуне.

Джени Суши и нейната адвокатка участваха персонално на съвещанието, на което бе върнат лиценза на Кубрат Пулев, който към този момент може да се бие още веднъж в Съединени американски щати след наказването.
Олред и Суши прочетоха авансово написани изказвания пред комисията, до момента в който нейните членове бяха безапелационни, че Кубрат би трябвало да се пази на британски и самичък. На първото съвещание, на което той бе осъден за 6 месеца, му превеждаше мениджърът Ивайло Гоцев.
Комисията обаче получи данни, че именитият Боб Аръм също е минал през образование против половия тормоз, и не счита да го притегля под отговорност.

Снощи Ивайло Гоцев и Кубрат Пулев трябвало да имат среща с Аръм, с цел да се направи програмата на Кобрата до края на годината.

“Нищо не се знае в свръхтежката категория. Може да е мач с Анди Руис, може да е против Тайсън Фюри”, сподели Гоцев пред ESPN.

Новият международен шампио Анди Руис обаче е ангажиран, тъй като ще даде реванш на Антъни Джошуа на 14 декември, като съгласно всички боят ще е на “Милениъм Стейдиъм” в Кардиф. Точно там преди време Пулев трябваше да излезе против Джошуа, само че скъса мускул, и отпадна поради травма и мястото му бе заето от Карлос Такам.

Голямата цел на Пулев е да стигне до пердах за купата, който да бъде в София.

Това обаче е мъчно за осъществяване на този стадий, тъй като вероятно времето на Междунадорната боксова федерация за сходен мач ще пристигна следващата година. Пулев е неин формален кандидат.

В категорията ще има и в допълнение разбъркване поради навлизането на няколко нови имена, изключително на украинеца Александър Усик, който размаза всички в долната.

Най-вероятно е да има мач на Кобрата през септември и по-късно да се стигне до дуел за купата.

Пулев ще продължи подготовката си в Лас Вегас, където към този момент се реалокира.
Иначе Джени Суши разгласи, че е удовлетворена от решението, тъй като на съвещанието Кубрат бил откровен в разкайването си за случая. Според Олред към този момент е задоволително, че той е изгубил много пари, тъй като не се е бил през юни. Кобрата можеше да излезе против Джошуа вместо Руис, само че бе осъден. 24chasa.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР