Адвокатката на Брад Пит заяви, че актьорът ще продължи да

...
Адвокатката на Брад Пит заяви, че актьорът ще продължи да
Коментари Харесай

Адвокатката на Брад Пит проговори за обвиненията в домашно насилие

Адвокатката на Брад Пит съобщи, че артистът ще продължи да дава отговор в съда на обвиняванията на някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли, че я е малтретирал и е душил едно от децата им по време на полет през 2016 година, съобщи Асошиейтед прес.

По думите ѝ Пит поема отговорност за фактическите си дейности, само че не и за аспекти от нейната версия, които не дават отговор на истината, добавя Българска телеграфна агенция.

" Брад е поел отговорност за дейностите си от първия ден, за разлика от другата страна. Той обаче няма да носи отговорност за неща, които не е направил ", се показва в изказването, направено от адвокатката на артиста Ан Кайли. Тя добавя, че клиентът ѝ е бил обект на всевъзможен тип персонални нападки и погрешни изказвания.

Изявлението беше направено в отговор на делото, което Анджелина Джоли заведе по-рано през седмицата. Холивудската звезда упреква някогашния си брачен партньор, че по време на полета я е хванал за главата и я е раздрусал, след което е душил едно от шестте им деца и е блъснал друго, когато те са се пробвали да я защитят.

Искът е подаден в хода на правосъдна борба за френска винарна, на която двамата са съсобственици. Кайли не прецизира кои аспекти от историята на Анджелина Джоли отхвърля Брад Пит отхвърля и за кои поема отговорност.

ФБР и Службата за отбрана на децата и фамилиите на окръг Лос Анджелис проверяваха обвиняванията, само че взеха решение да не подхващат дейности против Брад Пит.

" За благополучие, другите държавни органи, които другата страна се опита да употребява против него през последните шест години, взеха свои лични самостоятелни решения ", се споделя още в изказването на Ан Кайли. " Брад ще продължи да дава отговор в съда, както постоянно е правил ".

Представители на Анджелина Джоли не са дали отговор на запитванията за коментар. Нито Пит, нито Джоли са говорили обществено за случилото се по време на полета през 2016 година

Петдесет и осем годишният Брад Пит и 47-годишната Анджелина Джоли бяха измежду най-известните холивудски двойки в продължение на 12 години. Те бяха сантиментални сътрудници от 10 години, когато се ожениха през 2014 година Джоли подаде молба за бракоразвод скоро след въпросния полет. През 2019 година арбитър разгласи двамата за необвързани. Бракоразводното им дело обаче не е финализирано, като въпросите за попечителството и финансовите аспекти към момента са противоречиви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР