Адвокатка твърди, че агресивен и дрогиран шофьор я е пребил

...
Адвокатка твърди, че агресивен и дрогиран шофьор я е пребил
Коментари Харесай

Адвокатка: Пребиха ме пред децата ми, защото отказах да бъда тулуп

Адвокатка твърди, че нападателен и дрогиран водач я е пребил пред очите на двете ѝ деца. Случката се разиграла в самоковското село Говедарци в края на април.

Тогава до момента в който юрист Галя Гълъбова отивала до локалния магазин със 7-годишния си наследник. Детето за малко не е пометено от движещия се с висока скорост автомобил на нападателя. След направена забележка от юриста се стига и до експанзията против нея.

,,Не съм го предизвиквала. Реших да взема гражданска позиция, а да не бъда дебелак, който спи до обяд и след това единствено хейти. Почуках на колата, с цел да кажа на водача и приятелката му, че за малко не прегазиха детето ми. Очаквах опрощение. Вместо това дамата стартира да ме псува, наплю ме и последва удар. Аз отвърнах. Тогава се намеси мъжът. Започна да ме бие и паднах на земята. Един господин от селото ми оказа помощ и в случай че не беше той, боят щеше да е нечовечен. След това обаче водачът съумя да ме повали на земята повторно. Междувременно децата ми крещяха, че желаят да ме убият. Намеси се и моя колежка. Тя също отнесе няколко удара от приятелката на мъжа. След това се качиха в колата и потеглиха със същата мръсна скорост'', описа в ефира на ''Здравей, България'' по Нова телевизия юрист Гълъбова. Тя съобщи, че е подала тъжба и към този момент има формирано досъдебно произвеждане.

Музикантът, който бе пребит в Литаково, описа за случая

На водача е взета проба за алкохол и опиати. По думите на дамата от полицията са ѝ обяснили, че в кръвта му са открити упойващи субстанции.

,,Казаха ми, че ще бъде арестуван, само че на сутринта го видях още веднъж да обикаля с колата'', показа Галя Гълабова.

Според водача Огнян Янакиев обаче всичко казано от дамата е цялостна неистина.

,,Резултатите от тестът ми още не са излезли. Не съм нанасял удари на адвокатката. Опитах се да я отскубна от приятелката ми'', безапелационен е мъжът.

Той описа и неговата версия по случая.

,,Пътувахме от Самоков към Говедарци. На нахлуване в селото от една странична улица излезе дете с колело. Спряхме внезапно. От там майката ръкомахаше. Мислехме, че се кара на детето и потеглихме. Отидох до близкия магазин и чух мощно тракане и крясъци. Когато погледнах, видях по какъв начин адвокатката биеше приятелката ми. Отидох да ги разтърва. Дойде още едно момиче, което удари половинката ми. Намесиха се други хора, разтървахме ги. Моята другарка се обади на 112. Адвокатката, като видя, че звъним, счупи огледалото на колата и стартира да ни плюе. Другите хора започнаха също да ни атакуват и по тази причина се качихме в колата и тръгнахме'', разясни Огнян Янакиев.

Жената обаче е безапелационна, че има очевидци на експанзията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР