Адвокатите твърдят, че имейл изпратен от ръководителя на Xbox до

...
Адвокатите твърдят, че имейл изпратен от ръководителя на Xbox до
Коментари Харесай

Според адвокати, сделката между Microsoft и Activision Blizzard има за цел да сложи „краят на PlayStation“

Адвокатите настояват, че имейл изпратен от ръководителя на Xbox до основния финансов шеф на Microsoft съставлява " неоспоримо доказателство " за това

Емил Василев преди 8 секунди 2 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 15:34 | 19.06.2023

Всички, които са употребили търсачката на Гугъл за интервала 2006-2014 година, могат да получат парична отплата

ТелефониЕмил Василев - 11:18 | 19.06.2023

MIUI 15: Предварителен лист на устройствата, които се чака да получат актуализацията

IT НовиниЕмил Василев - 19:08 | 19.06.2023

Еврокомисарят Тиери Бретон желае всички страни членки да забранят на Huawei и ZTE да доставят 5G съоръжение в Европейски Съюз

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Докато Microsoft се занимава с обжалването на решението на Обединеното кралство да блокира плануваната покупка на Activision Blizzard и с идно правосъдно дело с Федералната комерсиална комисия на Съединени американски щати (FTC), тече и съпътстваща правосъдна борба с група геймъри, които също се опълчват на придобиването на стойност 69 милиарда $ заради нарушение на антитръстовите правила.

Вчера стана ясно, че юристите, представляващи тези геймъри, настояват, че разполагат с вътрешен имейл, който сякаш демонстрира, че Microsoft желае да купи Activision Blizzard като част от общ проект за цялостно елиминиране на подразделението PlayStation на Sony от гейминг промишленост.

Axios оповестява, че в тъжба до 9-тия областен съд на Съединени американски щати юристите на ищците са подали нещо, за което настояват, че е вътрешен имейл на Microsoft. В документите се споделя, че имейлът съдържа „ неоспорими доказателства, че Microsoft е има желание да в профил от пазара своя главен съперник – PlayStation на Sony “.

В жалбата се твърди, че имейлът е написан и изпратен от ръководителя на Xbox Game Studios до основния финансов шеф на Microsoft за подразделението Xbox. За страдание, действителното наличие на този имейл не е налично. Няма данни и по кое време е изпратен имейлът.

Както юристите на ищците, по този начин и юристите на Microsoft спорят дали несъмнено наличие би трябвало да стане обществено притежание. Axios твърди, че съгласно Microsoft противоречивият имейл е „ вътрешен продан “, който няма отношение към това дело и би трябвало да си остане „ вътрешен “.

Възможно е в никакъв случай да не разберем какво в действителност се споделя в този имейл, а даже и да разберем, доста е допустимо юристите на ищците да се пробват да прокарат версия, която в реалност може да не дава отговор на същинското наличие на имейла.

Междувременно главното събитие в цялата тази борба ще бъде битката на Microsoft с FTC. По-рано този месец FTC извърши желанието си, когато съдът издаде краткотрайна ограничаваща заповед за Microsoft, с цел да не може да приключи договорката с Activision Blizzard преди крайния период – 18 юли.

Тази седмица Microsoft и FTC ще се спорят в съда, като държавното управление желае да наложи предварителна възбрана на договорката. Axios твърди, че описът със очевидци по делото от страните включва основния изпълнителен шеф на Microsoft Сатя Надела, ръководителя на PlayStation Джим Райън, ръководителя на издателството на Bethesda Пийт Хайнс, основният изпълнителен шеф на Activision Blizzard Боби Котик и други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР