Лицо: Адвокатите преглеждат поне шест нови обвинения срещу певеца

...
Адвокатите, представляващи три от бившите танцьорки на Лицо, казаха, че
Коментари Харесай

Адвокатите, представляващи три от бившите танцьорки на Лицо, казаха, че преглеждат нови жалби срещу певеца.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Съобщава се, че са направени нови обвинения от поне шестима души, които казаха, че са работили с Lizzo.

Адвокатът по трудово правоотношение Рон Замбрано каза, че обвиненията се отнасят до „сексуално натоварена среда“ и неплащане на служителите.

BBC News се свърза с представителите на Lizzo за отговор.

Певицата описа предишни обвинения срещу нея като неверни и каза, че „не е злодейката, каквато хората и медиите ме представят“.

< h2 tabindex="-1" id="New-allegations" class="ssrcss-y2fd7s-StyledHeading e10rt3ze0">Нови обвинения

Според NBC News, г-н Замбрано каза, че фирмата му проверява нови твърдения от най-малко шест души, които са казали, че са били на турне с Лицо, чието истинско име е Мелиса Вивиан Джеферсън. Твърди се, че обвиненията включват някои, които са казали, че са работили по риалити шоуто на певицата в Amazon Studios, Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls. твърдения, той определи, че някои са потенциално подлежащи на действие, но че други не са.

Миналата седмица три бивши танцьорки, които бяха на турне с Лицо - Ариана Дейвис, Ноел Родригес и Кристъл Уилямс – заведе дело за сексуален, религиозен и расов тормоз, дискриминация, нападение и фалшиво лишаване от свобода.

В отговор Лицо каза: „Обикновено избирам да не отговарям до неверни твърдения, но те са толкова невероятни, колкото и да звучат, и твърде възмутителни, за да не бъдат разгледани."

"Тези сензационни истории идват от бивши служители, които вече са публично признаха, че им е казано, че поведението им по време на турнето е неподходящо и непрофесионално."

"Като артист, винаги съм бил много страстен към това, което правя. Приемам музиката и изпълненията си сериозно, защото в крайна сметка искам да представя само най-доброто изкуство, което представя мен и моите фенове.

"Със страстта идва упоритата работа и високите стандарти. Понякога трябва да вземам трудни решения, но никога не искам да карам някого да се чувства неудобно или сякаш не е ценен като важна част от екипа."

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР