Адвокатите на Тръмп казват, че заплахите срещу секретарката в процеса

...
Адвокатите на Тръмп казват, че заплахите срещу секретарката в процеса
Коментари Харесай

Адвокатите на Тръмп твърдят, че притесненията за това, че секретарката на съдията му по делото за измами получава заплахи, са фалшиви, тъй като тя получава публичност в съда

Адвокатите на Тръмп споделят, че заканите против секретарката в процеса за гражданска машинация в Ню Йорк не са той е отговорен.

В правосъдно дело юристите му настояват, че юристът е избрала да се сложи на обществена позиция.

Щатските юристи по-рано твърдяха, че обидите на Тръмп са предиздвикали поддръжниците му да й изпращайте заплашителни известия.

В продължаващата борба за заповедта за задръстване в делото за гражданска машинация на Доналд Тръмп в Ню Йорк, юристите на някогашния президент настояват, че терзанията по отношение на това, че служителката получава заплашителни известия, не са основателни, тъй като тя получава гласност в съда.

В молба за прекъсване на делото, подадена в понеделник, юристите на някогашния президент твърдяха, че Тръмп не би трябвало да бъде държан виновен за заканите, които неговите поддръжници са изпратили на служителката, тъй като тя е решила да покаже до съда, където тя знаеше, че ще бъде обществено фотографирана и филмирана.

„ Предполагаемите опасения за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР