Адвокатите на заподозрения за убийство в Делфи, Индиана, твърдят, че 2 тийнейджърки са били убити от бели националисти в езически ритуал

...
Адвокатите на мъж от северна Индиана, обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Адвокатите на мъж от северна Индиана, обвинен в убийството на две тийнейджърки, твърдят в съдебни документи, подадени в понеделник, че техният клиент няма нищо общо с престъпленията и че момичетата всъщност са умрели като част от ритуално жертвоприношение.

Адвокатите Андрю Болдуин и Брад Рози, които представляват Ричард Алън от Делфи, казаха в документ от 136 страници, че 13-годишният Абигейл Уилямс и 14-годишната Либърти Герман бяха убити от членове на езическа скандинавска религия и бяла националистическа група, известна като Одинисти.

Те също поискаха изслушване, за да представят доказателства, че заповедта за претърсване на къщата на Алън е била въз основа на погрешна вероятна причина и трябва да бъде потиснат.

"Членове на езическа скандинавска религия, наречена одинизъм, похитена от бели националисти, ритуално пожертваха Абигейл Уилямс и Либърти Герман", заявиха адвокатите в документа.

изчезна на 13 февруари 2017 г., докато се разхождаше по историческите пътеки в Делфи, Индиана, на около 70 мили северно от Индианаполис. Телата им са открити на следващия ден в гориста местност, на около миля от мястото, където са били видени за последен път. Аутопсията показа, че са били намушкани.

В искане за заповед за обиск през март 2017 г. агент на ФБР твърди, че телата на момичетата изглежда са били „преместени и инсценирани“ на местопрестъплението.

Документът на защитата твърди, че възможни „подписи на Одинизъм“, включително ритуални символи, са били оставени на местопрестъплението, но че разследващите са изоставили този ъгъл.

Адвокатите на Алън също посочиха няколко потенциални заподозрени, които не са обвинени в случая.

Момичетата бяха убити, след като роднина ги остави на пешеходна пътека близо до високия мост Монон точно извън родния им град Делфи, на около 60 мили северозападно от Индианаполис. Телата им бяха открити на следващия ден в пресечена, гъсто залесена местност близо до пътеката.

Арестът на Алън дойде, след като следователите прегледаха хиляди следи без успех в продължение на почти шест години.

Алън е признал няколко пъти за убийствата в телефонен разговор със съпругата си, докато е бил в затвора, според съдебни документи, публикувани през юни. Прокурорите казаха също, че Алън също е признал на майка си по време на телефонно обаждане от затвора, съобщи WTTV, филиал на CBS.

Алън се призна за невинен по обвиненията.

Убийствата преследват Делфи , град с около 3000 жители, където Алън живееше и работеше в аптека.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР