Адвокатите на британския принц Хари казаха на съдебно изслушване в

...
Адвокатите на британския принц Хари казаха на съдебно изслушване в
Коментари Харесай

Защо Хари се страхува да посети родината си с Арчи и Лилибет?

Адвокатите на английския принц Хари споделиха на правосъдно чуване в петък, че принцът няма предпочитание да докара децата си в родината си, тъй като няма да е безвредно, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Хари оспорва в съда отхвърли на английското държавно управление той самичък да заплати за полицейска отбрана, когато е във Англия.

Старши членове на английското кралско семейство получават полицейска защита с парите на данъкоплатците, само че Хари загуби това право, откакто със брачната половинка си Меган се отдръпнаха от кралските си задължения и се реалокираха в Съединени американски щати през 2020 година

Хари, който е херцог на Съсекс, желае да може самичък да заплаща за полицейска отбрана с аргумента, че персоналната му защита от Съединени американски щати няма нужните пълномощия в чужбина, нито достъп до английска разследваща информация.

От английското държавно управление споделиха, че е неуместно да разясняват правна процедура. По време на чуване във Висшия съд в Лондон адвокатката на принц Хари Шахид Фатима съобщи, че херцогът "не се усеща в сигурност, когато е във Англия поради ограниченията за сигурност, прилагани по отношение на него ".

"Ясно е, че той желае да се върне и да види фамилията и приятелите си, да продължи да поддържа организациите, които са покрай сърцето му ", сподели тя и добави, че Англия е и постоянно ще бъде неговият дом. Хари, който живее в Санта Барбара, Калифорния, не участва на предварителното чуване в лондонския съд, разгледал причините и на двете страни по случая.

Кралицата мълчи по тематиката.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР