Адвокатите, които представляват суперзвездата на Dodgers Shohei Ohtani, обвиниха дългогодишния

...
Адвокатите, които представляват суперзвездата на Dodgers Shohei Ohtani, обвиниха дългогодишния
Коментари Харесай

Преводачът на Shohei Ohtani е обвинен в кражба на милиони за незаконен хазарт: LA Times

Адвокатите, които съставляват суперзвездата на Dodgers Shohei Ohtani, упрекнаха дългогодишния му преводач в кражба на милиони долари от неговите средства, с цел да ги употребява за противозаконен хазарт, съгласно към репортаж от The Los Angeles Times.

Те споделят, че Ипей Мизухара, който е бил преводач на Отани, откогато се причисли към MLB през 2018 година, е взел участие в „ огромната кражба “ на парите на Отани, с цел да прави залагания с букмейкъра Матю Бауър, който е обект на федерално следствие.

„ В хода на отговора на скорошни медийни запитвания открихме, че Шохей е бил жертва на солидна кражба и предаваме въпроса на управляващите “, се споделя в изказване на Berk Brettler LLP, които съставляват Ohtani.

Тиша Томпсън от ESPN заяви, че минимум $4,5 милиона са били преведени от банковите сметки на Ohtani към букмейкърската интервенция.

" Първоначално представител на Охтани сподели на ESPN, че килърът е трансферирал средствата, с цел да покрие хазартния дълг на Мизухара. Говорителят показа Мизу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР