Адвокатът Васил Крумов, защитаващ Йордан Исаев, който уцели с бомбичка

...
Адвокатът Васил Крумов, защитаващ Йордан Исаев, който уцели с бомбичка
Коментари Харесай

Адвокатът на Йордан Исаев представи невероятна версия за хвърлената бомбичка, която рани двама полицейски служители

Адвокатът Васил Крумов, защитаващ Йордан Исаев, който уцели с бомбичка полицайката Гергана Зашева по време на мача ЦСКА - Левски предходната седмица и рани още един чиновник на полицията, взе участие в предаването " Часът на Милен Цветков " и обясни пред водещия версията на своя клиент. Според думите на юриста, Йордан Исаев се е предал самичък в полицията, признавайки и осъзнавайки постъпката си. Родителите на ентусиастът са влезнали по отношение на него и неотложно по-късно синът им е отишъл в полицията.

Според служителя на Темида подсъдимият не е нарушител и надълбоко съжалява за това, което се е случило. От думите на юриста стана ясно, че Йордан Исаев е притежател на компания за произвеждане на торове и след привършване на работната си активност за деня е отишъл на мача. По време на мача е зародило напрежение сред почитателите, а в един миг към него се доближил чужд и му подал бомбичка, като му споделил да я хвърли. Той се опитал да я хвърли в посока към терена, само че момент преди този момент някой зад него го бутнал и бомбичката се насочва в друга посока. До него са седели хора, които са му подали суичър, споделили са му да го облече незабавно, той е изпълнявал заповеди, работил е прочувствено. Според Васил Крумов има данни и за човек, който е седял в бранш А и е дразнел агитката на Левски, само че той не е бил целен с бомбичката. Адвокат Крумов обясни, че Исаев не си е тръгнал от мача по-рано, той е останал и е видял, че се е случило нещо, само че тогава не е схванал какво е направил.

Исаев се прибира у дома уплашен, осъзнавайки, че е ранен служител на реда. Това той научава от медиите. Остава у дома уплашен, съгласно думите на юриста, знаейки, че ще има отмъщение и че ще би трябвало да си получи наказването. На идващия ден той признава на майка си за случилото се и тогава той дружно с нея и юриста си се предава в полицията. Според мнението на юрист Крумов, във връзка с Йордан Исаев не би трябвало да се взима тежката мярка за неотклонение, макар, че съдът е приел да го изолира в ареста. Той би трябвало да е под домакински арест, тъй като с дейностите си демонстрира цялостна поддръжка на следствието, сподели Васил Крумов в края на предаването.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР