Адвокатът по спортно право Георги Градев, който обяви, че ще

...
Адвокатът по спортно право Георги Градев, който обяви, че ще
Коментари Харесай

БОРБАТА ЗА БФС: Трима заведоха дело срещу вписването на Михаил Касабов за временен президент

Адвокатът по спортно право Георги Градев, който разгласи, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, заяви в профила си във Facebook, че трима от членовете на Изпълкома на организацията са завели каузи в Софийския градски съд против вписването на Михаил Касабов като краткотраен президент на мястото на подалия оставка Борислав Михайлов.

Според Градев Емил Костадинов, Румян Вълков и Димитър Георгиев са входирали каузи през предходната седмица, с които да се саботира провеждането на Конгреса на 15 март, на който да бъде определен нов президент на Съюза.

Ето какво написа Градев:

" Трима членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз апелират вписването на Михаил Касабов като президент, за което те самите гласоподаваха.

Докато ние с Димитър Бербатов обикаляхме телевизионните студиа и обяснявахме във Facebook, че има риск някой сподвижник на бъдещия пандизчия Борислав Михайлов да апелира вписването на Михаил Касабов като президент на БФС, това към този момент е било факт, а ние с Димитър се оказахме прави!

Имената на наглеците, които желаят Михайлов да остане на власт, откакто се апелират решенията на идния конгрес на БФС на 15 март (такъв е проектът, тъй като нямат аватар), са:

- Емил Костадинов - обжалвал на 18 януари (т. дело 124/2023 на Софийски градски съд, арбитър Петя Георгиева);

- Румян Вълков - обжалвал на 19 януари (т. дело 135/2023 на Софийски градски съд, арбитър Весела Трайкова Живкова Офицерска);

- Димитър Георгиев - обжалвал на 19 януари (т. дело 138/2023 на Софийски градски съд, арбитър Нели Алексиева).

По делото на Костадинов има предписание, с което делото е оставено без придвижване (явно не си е написал грамотно исковата молба; той е прочут с грамотността си).

Така ориста на идния конгрес е в ръцете на три почтени дами - съдии в Софийски градски съд. Разчитаме на тяхната експертиза и морал. Нека да знаят, че обществото знае техните имена и ще следи за тяхната работа под лупа.

А за жалбоподателите и Михайлов единствено съд и затвор. Никаква благосклонност! "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР