Адвокатът на задържания заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите

...
Адвокатът на задържания заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите
Коментари Харесай

Адвокатът на Бенчо Бенчев: Не ме допускат до него, правата му са нарушени

Адвокатът на арестувания дружно с Димитър Желязков – Митьо Очите в Истанбул общински консултант Бенчо Бенчев съобщи, че правата на Бенчев са нарушени.
Бенчо Бенчев е дарил няколко десетки хиляди за последната изборна акция на Българска социалистическа партия в Бургас Това стана ясно от думите на общинския консултант от Българска социалистическа партия Чанко Мирчев
„ Не ни позволяват до него. Не са му дали позволение да се обади по телефона. Има задържане, не знаем какво е, сега нямаме заповед и не можем да обжалваме”, сподели пред bTV бранителят Бойчо Боев.
Седемте арестувани дружно с Митьо Очите в Турция бяха предадени на Министерство на вътрешните работи Те остават в ареста за 24 часа, следва да желаяме екстрадиция за Димитър Желязков, който към този момент остава в турски арест
„ Според думите на прокурорката бил като очевидец, само че е арестуван с белезници, което не значи, че е очевидец, а че повдигат обвинение”, добави той.

Във връзка с планове боеприпас от оръжия в дома на Бенчев юристът беше безапелационен, че „ всичко му е законно”, като добави, че общинският консултант е ловджия.

„ И аз познавам Димитър Желязков, и аз мога да отида в Истанбул да се забележим. Това, че се познават, не значи, че Бенчо е нарушител, а те сега го изкарват тъкмо такъв”, акцентира Боев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР