Адвокатът на Цвета Таскова Георги Динев разказа пред Нова телевизия

...
Адвокатът на Цвета Таскова Георги Динев разказа пред Нова телевизия
Коментари Харесай

Адвокатът на Цвета Таскова разкри нейната версия за катастрофата на Тракия

Адвокатът на Цвета Таскова Георги Динев описа пред " Нова телевизия " нейната версия за злополуката на автомагистрала " Тракия ", при която починаха шестима души. Той разкри, че тя е интелигентно момиче от интелигентно семейство.

" Цвета има висше образованоие, интелигентно възпитано момиче, през зимния сезон е работила в Пампорово и се е прибирала в дома си в Плевен след края на сезона. Към момента не е ясно всичко - каква е повода и кой от двамата водачи какви свои отговорности е нарушил. Нейният роман е следният: почнала е със скорост 110 км/ч да изпреварва, при започване на маневрата е усетила някаква несигуроност в автомобила, който без причина се е насовчвал наляво. Опитала се е да оправи автомобила, пробвала се е да го върне в дясно. Тогава прави удар с дясната си част в лявата част на рейса. Уточнявам, че тя още не се е възстановила от първичния потрес, сега усещанията й са по-скоро общи, в сравнение с детайлни. От този миг тя губи надзор върху ръководството, съгласно нея водачът на рейса е направил маневра наляво като ответна реакция от удара. Така двамата автомобила се закачат и дружно двата автомобила се насочват към канавката ", описа юристът.

Той добави, че Таскова е била съответна след удара, обадила се е на 112, пособия е на хората, дала е телефона си. Тя и момчето до нея са помогнали на потърпевшите в първия миг.

" Има 10 години стаж като водач, преди две години е единственото й нарушаване с 0,9 промила алкохол. Родителите й са извънредно обезпокоени и комплицирани. По адрес на тяхната щерка се споделиха доста неистини. Най-голямата, която казаха в залата, е, че Цвета не съжалява за жертвите на злополуката, което не е правилно. Втората неистина е, че тя ще се укрие от правораздаването. Родителите бяха потресени от тези изказвания. Изключително положително семейство, доста интелигентни хора. Много тежко изживяват нещастието. Цвети от първия миг спомага какво е станало и кой е отговорен за ПТП-то. Ако има тя виновност, ще си поеме следствията. Няма да се укрие. Тя просто не е нарушител, а естествен средностаттистически жител, който е взел участие в произшествие ", сподели Динев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР