Адвокатът на Станислав Трендафилов категорично сложи край на въпросителните около

...
Адвокатът на Станислав Трендафилов категорично сложи край на въпросителните около
Коментари Харесай

Феновете получиха категоричен отговор кой управлява и ще управлява ЦСКА

Адвокатът на Станислав Трендафилов изрично постави завършек на въпросителните към това кой е притежател на клуба. Такива породиха, откакто през февруари предходната година от управлението оповестиха, че не се занимава със столичния гранд и повече не има намерение да го прави.
Впоследствие стана ясно, че той е упълномощил сина си Данаил да се занимава с клуба, само че на срещите с новия състезателен министър Радостин Василев през януари тази година се появи точно той като представител на " алените ".
" Управлението на клуба оттук насетне и както беше и до момента е на господин Ганчев и то няма да се трансформира повече. ЦСКА ще се ръководи от хората, които демонстрираха и за следващ път демонстрират, че са склонни да създадат каквито и да било старания и жертви с единствената цел ЦСКА да съществува ", разгласи юристът пред dsport.bg.
" Не знам в българската общност, била тя спортна или друга, някой да вади сходни милиони, с цел да покрива непознати отговорности, с единствената идея ЦСКА. За мен несъмнено се потвърди какво е това управление. Всички приказки, които се изговориха и за господин Ганчев, и за господин Инджов, и за господин Стоичков, въобще за концепцията на ЦСКА. Фактите, че в този момент поемат милиони непознати отговорности, единствено и единствено с цел да съществува ЦСКА за мен е несъмнено доказателство, че това е индивидът, който всички би трябвало да желаеме, да търсим и да пазим в ЦСКА ", добави Трендафилов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР