Адвокатът на семейството на пострадалото 18-годишно момиче с 400 шева

...
Адвокатът на семейството на пострадалото 18-годишно момиче с 400 шева
Коментари Харесай

Адвокатът на семейството на нарязаното момиче: Отказва да контактува със света, живее в постоянен страх, че всичко може да се повтори

Адвокатът на фамилията на потърпевшото 18-годишно момиче с 400 шева - Димитър Киров, приказва за случая пред " Нова телевизия ".

" На този стадий съм разговарял единствено с майката и бащата на момичето. Тази седмица ще се видя и с нея. Говорихме много, положението е ясно, видях и психиатрична оценка с изключение на фотосите. Това, което се случва с нея, по никакъв начин не е обнадеждаващо. Изправени сме пред обстановка на загуба на идентичността и всичко това е породено от това безумно закононарушение, което е осъществено. Вижда се, че момичето отхвърля да контактува със света, изживява непрекъснат боязън, непрекъсната суматоха, че всичко може да се повтори. Нейното прочувствено положение е сринато. Тя търси себе си след всичкото това, което е направено с нея и като човек и като жена, мисля,че процесът на възобновяване, в случай че изобщо може да има цялостно възобновяване след подобен случай, ще продължи много дълго време ", сподели той.

" Дали е лека или тежка телесната щета ще се реши от експертизата, която занапред ще се прави. За страдание е много забавена. Това, което е можело да се направи преди месец, стартира в този момент. Каква е повода, мога единствено да предсказвам. Това, което виждам от фотосите, би трябвало да вървим по-скоро към междинна телесна щета. Но с изключение на телесна щета да имаме и опасност за ликвидиране. Като гледаме къде са раните, близостта до витално значими артерии, ние имаме право да допуснем, че става дума за опит за ликвидиране. От това, което знам, и което виждам, присъдата би трябвало да е много години, тъй като не стои въпроса единствено за лека телесна щета. Като включим особената свирепост и садизма, с които е осъществено това действие, мисля, че присъда от вида условна или дребен период не би отговаряла на задачите на наказването.

Въпросът дали има закани или няма закани може да бъде заложен още преди един месец и по напълно различен метод да се преглеждат и ограниченията, и дейностите на проверяващите. Слава Богу, в този момент всичко се оттласква от мъртвата точка. Надявам се към този момент да се прави едно действително и дейно следствие. Надявам се това да не се случва поради медийния напън, а тъй като по този начин би трябвало да бъде. И всичко да докара до правдивост ", безапелационен е юристът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР