Адвокатът на Масимо Фереро – Пина Тенга заяви, че няма

...
Адвокатът на Масимо Фереро – Пина Тенга заяви, че няма
Коментари Харесай

Адвокатът на Фереро: Отнасят се с него като с Тото Риина

Адвокатът на Масимо Фереро – Пина Тенга съобщи, че няма връзка със своя клиент и не знае в какво положение е той. Защитникът на ексцентричния притежател на Сампдория се оплака от отношението на Финансовата полиция в Италия към задържаният през вчерашния ден Фереро.

„ Те се отнасят с него по-лошо, в сравнение с с Тото Риина “, съобщи юристът, който изиска Фереро да бъде изместен в Рим с цел да участва на претърсването и отварянето на сейф, в който се счита, че има материални доказателства по формираното дело.

Di sicuro questo elemento ha dato tanti problemi a creditori e fornitori, per cui se ha sbagliato che venga trattato come un qualsiasi delinquente.

"Lo stanno trattando come Totò Riina ": in manette il presidente della Sampdoria Ferrero
— ROBERTO (@robertoanversa)
„ Направих искане до прокурора за пренасяне в Рим, само че ми споделиха, че не е допустимо това да се случи “, съобщи Тенга.

Според ANSA, Фереро към момента e в ареста в Милано, откакто беше задържан през вчерашния ден сутринта за разнообразни финансови закононарушения. Срещу него е разпоредена предварителна мярка за неотклонение в пандиза, само че все още, съгласно информациите, към момента не е изместен, защото магистратите би трябвало да решат дали да одобряват настояването му за пренасяне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР