Адвокатът на DMX ще пусне рап в съдебната зала на

...
Адвокатът на DMX ще пусне рап в съдебната зала на
Коментари Харесай

Адвокатът на DMX ще пусне рап в съдебната залa

Адвокатът на DMX ще пусне рап в правосъдната зала на 29 март, когато ще бъде оповестена присъдата на клиента му, в опит да минимализира наказването на музиканта по обвиняването за данъчни измами, съобщи Асошиейтед прес.

Адвокат Мъри Ричман съобщи, че желае да пусне в съда няколко песни на DMX в четвъртък, когато ще бъде произнесена присъдата на рапъра с същинско име Ърл Симънс.

Причината, съгласно бранителя е, че клиентът му, който може да е прекомерно прочувствен, с цел да приказва, ще бъде по-добре свестен от съдията.

47-годишният DMX беше пратен в пандиза през януари от арбитър Джед Рейкаф, който анулира опцията за излизане на независимост под гаранция на изпълнителя и го смъмри, че неколкократно го е излъгал.

Според Ричман, клиентът му е оценил времето, прекарано в пандиза и към този момент е "трезв и подсилен ".

Сред частите, чийто текстове е изпратил юристът на съдията, са "Slippin " и "The Convo ".

"Това е неподправения Ърл. Не сме тук и не желаем да го трансформираме в това, което някои биха желали да видят. Ърл е неповторим самичък по себе си поради красивия си разум и своя гений ", сподели бранителят на рапъра.

Той предложи "уникално решение ", което включва до 60-дневно изследване на клиента му от квалифицирани консултанти вместо отнемане от независимост. По този метод положението на Симънс ще се усъвършенства и ще му разреши да се върне на сцената, където може да изкара пари и да изплати дължимите 1,7 милиона щатски $ от налози, както и да устоя 15-те си деца.

Въпреки че е спечелил 2,3 милиона $ от 2010 до 2015 година, DMX не е заявил никакви доходи и не е употребявал банкова сметка на свое име. Давал е също лъжливи заявления за приходите си в съда, когато е почнал процедура за неплатежоспособност. Съдът обаче три пъти е отказал да разгласи банкрута му, за финален път през 2016 година Тези процедури са свързани по-скоро с нежеланието му да заплаща издръжки. Той има 15 деца от девет дами.

Рапърът е имал неведнъж проблеми със закона. Той е арестуван няколко пъти за нарушавания като носене на оръжие без позволение, владеене на опиати, превишена скорост, нападателно държание и свирепост над животни. През 2015 година Ди Ем Екс прекара повече от два месеца в ареста за неплатени детски издръжки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР