Адвокатът на бившия президент Доналд Тръмп Алина Хаба във вторник

...
Адвокатът на бившия президент Доналд Тръмп Алина Хаба във вторник
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп Алина Хаба прави, след което се оттегля от обвинението за „конфликт“ срещу съдия Е. Джийн Карол

Адвокатът на някогашния президент Доналд Тръмп Алина Хаба във вторник се отдръпна от желае за спор на ползи против съдията който председателстваше процеса за клюка против Е. Джийн Карол, откакто юристът на Карол заплаши, че ще наложи наказания.

Habba в понеделник подаде писмо до съда, цитирайки история на New York Post, в която се споделя, че окръжният арбитър на Съединени американски щати Луис Каплан и юристът на Карол Роберта Каплан, които не са родственици, са работили в огромната адвокатска адвокатска фирма Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison през 90-те години. Неидентифициран някогашен сътрудник във компанията, която наема към 1000 юристи, сподели на Post, че Луис Каплан е бил „ като неин наставник “.

Habba сподели на New York Post, че обстановката е " вманиачен и толкоз кръвосмесителен. " Това е вест за нас ", сподели Хаба пред вестника в събота, ден откакто журито по делото удари Тръмп с присъда от 83,3 милиона $ по делото Карол. „ Ние ще включим това в нашия обжалване и предприемане на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР