Адвокатът на Антъни Иванов - Георги Градев, коментира решението на

...
Адвокатът на Антъни Иванов - Георги Градев, коментира решението на
Коментари Харесай

Адвокатът на Антъни Иванов: Компрометирана федерация от апаратчици!

Адвокатът на Антъни Иванов - Георги Градев, разяснява решението на БФПС за прекъсване на спортните права на плувния ас за период от три години поради уронване престижа на централата посредством погрешни изказвания, клюки и внушения. В добавка на това на състезателя на ПСК “Черно море ” (Варна) бе наложена и парична глоба в размер на 2000 лв..

“Поредното НЕЗАКОННО деяние на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изложение и правото на отбрана и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Антъни Ивановда изложи неговата позиция, нито му е дал правото на отбрана. Решението на УС е незабележим самостоятелен административен акт и ще бъде обжалвано по реда на Административнопроцесуален кодекс, което автоматизирано ще спре действието му.

Веднага откакто АССГ анулира нищожното и нелегално решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело против БФПС за вреди в изключително огромен размер. Да стартират да пестят пари, че ще им трябват ”, написа Градев във Facebook.

По-рано от федерацията оповестиха, че са се срещнали с всички изказвания на Антъни Иванов и са установили, че той съзнателно цели дискредитиране на управлението на федерацията, на българското плуване като цяло и на елитни български състезатели.

“Ръководният орган на федерацията смята за неприемливи и целящи очерняне изказванията на състезателя на ПСК “Черно море ” Варна, че международният рекордьор на 400 м св. жанр за юноши Петър Мицин е постигнал своите резултати през 2023 година посредством потреблението на вещества, които попадат в забранителния лист на Световната антидопингова организация. За тези свои изказвания Иванов не дава никакви доказателства ”, оповестиха от плувната централа.

“Още една много ”смешна ” постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал върха си със неразрешени субстанции. Похвалих какъв брой химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен негонен бяга ”, разяснява Антъни Иванов в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР