Адвокатът на Антъни Иванов Георги Градев коментира решението на БФПС

...
Адвокатът на Антъни Иванов Георги Градев коментира решението на БФПС
Коментари Харесай

Георги Градев с позиция за наказанието на Антъни Иванов

Адвокатът на Антъни Иванов Георги Градев разяснява решението на БФПС за прекъсване на спортните права на плувния ас за период от три години поради уронване престижа на централата посредством погрешни изказвания, клюки и внушения. В добавка на това на състезателя на ПСК “Черно море ” (Варна) бе наложена и парична глоба в размер на 2000 лв..

“Поредното НЕЗАКОННО деяние на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изложение и правото на отбрана и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Антъни Ивановда изложи неговата позиция, нито му е дал правото на отбрана. Решението на УС е незабележим самостоятелен административен акт и ще бъде обжалвано по реда на Административнопроцесуален кодекс, което автоматизирано ще спре действието му.

Веднага откакто АССГ анулира нищожното и нелегално решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело против БФПС за вреди в изключително огромен размер. Да стартират да пестят пари, че ще им трябват ”, написа Градев във Facebook.



По-рано от федерацията оповестиха, че са се срещнали с всички изказвания на Антъни Иванов и са установили, че той съзнателно цели дискредитиране на управлението на федерацията, на българското плуване като цяло и на елитни български състезатели.

“Ръководният орган на федерацията смята за неприемливи и целящи очерняне изказванията на състезателя на ПСК “Черно море ” Варна, че международният рекордьор на 400 м св. жанр за юноши Петър Мицин е постигнал своите резултати през 2023 година посредством потреблението на вещества, които попадат в забранителния лист на Световната антидопингова организация. За тези свои изказвания Иванов не дава никакви доказателства ”, оповестиха от плувната централа.

“Още една много ”смешна ” постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал върха си със неразрешени субстанции. Похвалих какъв брой химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен негонен бяга ”, разяснява Антъни Иванов в обществените мрежи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР