Адвокат Велина Атанасова е новият председател на общинската организация на

...
Адвокат Велина Атанасова е новият председател на общинската организация на
Коментари Харесай

Велина Атанасова е новият лидер на БСП в Стара Загора

Адвокат Велина Атанасова е новият ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия в Стара Загора. Тя завоюва вота на 49-ата конференция при очевидно гласоподаване на 90-те делегати. Атанасова сменя на поста Валя Бонева, която беше отпред на Българска социалистическа партия в общината осем години. На отчетно-изборните събрания на организациите на левицата са били издигнати 14 кандидатури, само че 13 си направиха самоотвод.

Ще набелязваме дребни победи в гонене на огромната цел - по-силна Българска социалистическа партия, съобщи след избора Атанасова.

Актуалното броене сочи, че членове на Българска социалистическа партия в Стара Загора са малко над 1 200 души. Сред тях е и министърът на труда и обществената политика Герги Гьоков, който също взе участие във форума. В общинската конференция на Българска социалистическа партия присъединяване взе и националният представител на левицата Момчил Ненов.

Пред делегатите бе показан доклад за работата на общинската организация на социалистите в Стара Загора. Проф. Иван Върляков срещна присъстващите с работата на групата съветници на социалистите в общинския съвет.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР