Адвокат Васил Крумов е човекът, който защитава правата на Йордан

...
Адвокат Васил Крумов е човекът, който защитава правата на Йордан
Коментари Харесай

Версията на Йордан Исаев, който рани полицайка с бомбичка

Адвокат Васил Крумов е индивидът, който пази правата на Йордан Исаев. Това е ентусиастът, който уцели с бомбичка полицайката Гергана Зашева по време на мача ЦСКА - Левски предходната седмица.

Исаев се е предал самичък, признал си е действието, само че остана в ареста за непрекъснато. Неговата версия на случилото се и роман за събитията даде бранителят му в предаването "Часът на Милен Цветков " по NOVA. Ето го и него:

"Потърси ме, откакто беше споделил на майка си какво е направил. Нямам диалог, в който да ме е уведомил, че е приказвал с полицията. И неотложно по-късно се предадохме, откакто му обясних правата. "

"Той е споделил единствено на майка си и приятелката си, не е призоваван на адреса си и сме го предали. Предполагам, че първият ден е времето на осъзнаването. Той не е нарушител, това е първото му нарушение. Инцидент е, случило се е, споделил е на родителите си и се е предал. Много съжалява. "

"Отива на работа, след това отива на мач. Собственик е на компания за торове. Отива напълно обикновено на мач, в един миг стартира някакъв скандал към него в агитката, хвърлят се бомбички. До него отива един човек, подава му бомбичката, той я хвърля, без да се замисля. Той ми сподели, че посоката на мятане е била ориентирана към пистата. "

"Има динамична обстановка, хора се бутат, в последния миг е замахнал нататък, тъй като е блъснат откъм гърба. До него са седели други хора, подали са му суичър, споделили са му да го облече незабавно, извършва заповеди, прочувствено работи. Направил го е, само че откакто е осъзнал какво се е случило, неотложно е отишъл да опише какво се е случило. "

"Има данни за човек, който е седял в бранш А и е дразнел агитката на Левски, само че той не е бил целен с бомбичката. В никакъв случай той не е целел човек с тази бомбичка. Той дори останал на стадиона, не е тръгнал незабавно, догледал е мача. Той не бяга, а остава там. Не схваща незабавно какво се е случило и какви са последствията, чак по-късно. "

"Свършва мачът, прибира се у дома уплашен, осъзнавайки, че служител на реда е ранен. От медиите го научава. Остава у дома уплашен, знае, че ще има отмъщение и че би трябвало да си получи наказването. На идващия ден споделя на майка си, въпреки че към момента нямаше данни, че е бил той. Полицията работеше, само че нямаше ясна теза. И тогава отидохме ние и си призна. "

"Смятам, че във връзка с това момче не би трябвало да се взима тази тежка мярка за неотклонение. Той трябваше да е под домакински арест, с дейностите си сподели цялостна поддръжка на следствието. Но съдът одобри, че би трябвало да го изолира в ареста ", съобщи юрист Крумов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР