Адвокат Татяна Дончева, която в момента е адвокат на съдружника

...
Адвокат Татяна Дончева, която в момента е адвокат на съдружника
Коментари Харесай

Татяна Дончева за фенове на Левски: Ясно е за какво става дума, като иска тази агитка да получава пари и да вика АУ

Адвокат Татяна Дончева, която сега е юрист на съдружника на свързаната с Васил Божков певица Лилана - Мартин Димитров, скочи на футболните почитатели на Левски. Това се случи в предаването „ Тази сутрин” по bTV.

„ Какво желае агитката на Левски? Агитката на Левски от София Запад, която се свързва с всевъзможни неща: с побоя над Слави Ангелов, с побой над други лица, с търговия с опиати. Нищо, че са си нарисували Левски като знак на гърдите си, което за мен е светотатство. Ясно е защо става дума. Като желае тази агитка да получава пари и да вика „ АУ”, и като има кой да им дава, това е различен въпрос, само че той няма общо с футбола”, сподели Дончева, която проучва и българския футбол.

„ В България футбол ще има ли, ще има ли обикновено развиване и ще ни дадат ли опция да вървим на мачове, без да забележим борби с някакви агитки, въоръжени с боксове. Или тези агитки ше се сложат където им е мястото, без значение какво считат някакви хора, на които им трябват за политически напън. Иначе ние ще си гледаме телевизия, а агитките да вървят да се бият по улиците на София”, добави тя. Татяна Дончева сега е юрист на съдружника на певицата Лилана – Мартин Димитров. Последните двама са арестувани и упрекнати за корист на европейски средства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР