Адвокат Николай Хаджигенов сподели в ефира на Дарик радио, че

...
Адвокат Николай Хаджигенов сподели в ефира на Дарик радио, че
Коментари Харесай

Хаджигенов: Не сме синоним на корупцията. Ние сме корупцията

Адвокат Николай Хаджигенов показа в ефира на Дарик радио, че към момента България дава отговор на изискванията за влизане в Шенген. Той добави, че главния проблем на страната сега е вътрешната политическа среда и неналичието на битка с корупцията.

" Корупцията бори корупцията ", разяснява юрист Хаджигенов.

Той е на мнение, че България нямаше да има по-големи шансове да влезе в Шенген, в случай че държавното управление на Кирил Петков беше към момента на власт, тъй като то не е подхванали никакви ограничения в битката против корупцията.

Адвокат Хаджигенов разяснява и почналата акция " Бяло ". Според него би трябвало да се гонят трайни резултати, а не да има акции понякога. " Борбата с престъпността не се прави по този начин ", показа той. " Трябва да се работи непрестанно ".

Не на последно място той приказва и за проблема с Десислава Иванчева. Според него това е образец за липса на правораздаване.

Какво сподели юрист Хаджигенов за проведения от Прокуратурата конгрес против езика на омразата и за какво в България няма дискриминационни каузи,чуйте в звуковия файл.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР