Адвокат Марин Марковски потвърди, че обвиняемият за катастрофата с Милен

...
Адвокат Марин Марковски потвърди, че обвиняемият за катастрофата с Милен
Коментари Харесай

Марковски: Обвиняемият за катастрофата с Милен Цветков е под домашен арест, но това не значи, че ще бъде оправдан

Адвокат Марин Марковски удостовери, че обвиненият за злополуката с Милен Цветков - Кристиян Николов е под домакински арест, само че изрично съобщи, че това не значи, че ще бъде оправдан от магистратите.

Разследването за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков завърши. Според прокуратурата е потвърдено несъмнено, че водачът на автомобила, блъснал този на Цветков, е точно обвиненият Кристиан Николов. И още, че Николов е бил пийнал и дрогиран, само че е разбирал смисъла на своите дейности. Ще има ли присъда за обвинения и по кое време може да се чака тя - посетител по тематиката в утринния блок на Българска национална телевизия " Денят стартира " беше юрист Марин Марковски.

Присъдата би трябвало да работи и превъзпитателно на други, склонни да прекрачат закона, това е част от смисъла й, безапелационен е юрист Марин Марковски.

В правото има хипотеза за невиновност. Освобождаването под домакински арест не значи, че той няма да получи присъда или ще получи оправдателна присъда, безапелационен е юрист Марковски.

Събраните доказателства са математически. Безапелационно е потвърдено, че той е карал колата - има експертиза, отпечатъци. Другите хора в колата ще кажат в залата кой е бил зад кормилото, уверен е юрист Марковски. По думите му, прокуратурата ще даде обстоятелствата, тъй като следствието по теоретичен метод е събрало доказателства.

Според юрист Марковски дали Милен Цветков е умрял в автомобила си или е изведен от него от свидели и е направил няколко крачки, освен не може да натежи при установяване на присъдата, само че няма юридически смисъл. Причината за гибелта е удар - дали той ще направи няколко крачки, или ще почине в болница.... повода е ударът, изясни Марковски.

Той предвижда, че в случай че след нова година стартира делото, при всички случаи, то няма да продължи доста, тъй като не е огромно по доказателствен размер и в края на март може да има присъда. След това втора инстанция, Върховен касационен съд, считам, че в границите на година ще завърши, съобщи правозащитникът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР