Адвокат Марин Марковски и шефът на КНСБ Пламен Димитров днес

...
Адвокат Марин Марковски и шефът на КНСБ Пламен Димитров днес
Коментари Харесай

Експерти за Баневи: Над 10 хиляди души са пострадали заради Банев, трябва да бъде арестуван

Адвокат Марин Марковски и шефът на КНСБ Пламен Димитров през днешния ден разискват случая Баневи в студиото на " Здравей, България! ". Ето какво обявиха те:

" Важно е уточнението " управляват 1 милиарда лв. ", не " имат 1 милиарда лв. ", което даде Иван Гешев. Даже е уверено. В свободния свят на бизнеса е допустимо даден предприемач да ръководи сметка, която е на различен. Разликата сред управлява и има е огромна. В банковите покупко-продажби са вероятни най-различни разновидности. Ако има спогодба и тя е законна, не опонира на закона, тя е законна. Тези категории са допустимо най-добре подплатени с шанса на прокуратурата и следствието да потвърдят обстоятелствата, тъй като заграбване, пране на пари, офшорни сметки предстои на доказване с документи. Документът е нещо доста съществено. Когато документите приказват и юристите мълчат ", разяснява юристът Марин Марковски.

" Смятам, че най-сетне би трябвало да се арестува Банев, да има правдивост. Неговото име е нарицателно на българската всеобща приватизация. Това, което се случи в неговите предприятия няма аналог, в действителност. Над 10 хиляди души са непосредствено потърпевши от неговите дейности, като нямам поради фамилиите им, а единствено работещите в " Девня Полимери ". Когато той го разгласи, в касата на " Девня Полимери " имаше 6 млн. $, а той го пусна за жълти стотинки. Тогава 2000 души работеха там. Това са трагични човешки ориси, които през годините ръководещите не виждаха ", коментира Пламен Димитров президент КНСБ.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР