Адвокат Карин Дюрийо-Диболт потвърди, че е предала жалба на парижката

...
Адвокат Карин Дюрийо-Диболт потвърди, че е предала жалба на парижката
Коментари Харесай

Нова жалба за сексуално посегателство е подадена срещу легендата ...

Адвокат Карин Дюрийо-Диболт удостовери, че е предала тъжба на парижката прокуратура, в която се насочат обвинявания за полово посягане, полов тормоз и сексистки обиди. Правозащитничката към този момент пази актрисата Шарлот Арнулд, която е хипотетична жертва на обезчестяване, довело до покачване на обвиняване против Депардийо през декември 2020 година

 

От парижката прокуратура не са удостоверили, че жалбата е подадена, а юристите на Депардийо не са се изказвали по въпроса. Според Дюрийо-Диболт новооповестените обстоятелства датират от 2021 година Предполага се, че похищенията се е случили в Париж по време на фотосите на кино лентата Les volets verts, режисиран от Жан Бекер. Жената, подала жалбата, се споделя Амели и е на 53 години.

По думите й пред интернет изданието " Медиапар " артистът е направил редица неприлични забележки по време на фотосите в Париж на 10 септември 2021 година, а по-късно я е " сграбчил брутално " и я е " хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите ". Предполагаемата полова експанзия е била прекратена от телохранителите на френската звезда.

 

Преди две седмици тъжба за полово принуждение през 2014 година против Жерар Депардийо подаде някогашна асистентка. По време на фотосите на кино лентата Le Magicien et les Siamois тя е била на 24 години.

Депардийо, който е на 75 години, беше упрекнат през декември 2020 година в обезчестяване и полово посягане след тъжба от актрисата Шарлот Арнулд, която осведоми за две изнасилвания в края на август 2018 година в дома на артиста в Париж.

 

Жалбата на актрисата Елен Дарас, която упреква Депардийо, че я е нападнал полово по време на фотоси на филм през 2007 година, е отхвърлена заради отминалост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР