Адвокат Елена Гунчева, Фрогнюз, БулфотоЕдин съмнителен бизнесмен тази сутрин каза

...
Адвокат Елена Гунчева, Фрогнюз, БулфотоЕдин съмнителен бизнесмен тази сутрин каза
Коментари Харесай

Адв. Елена Гунчева: България е разделена - хунта и народ! България на разумните, почтените и смелите вече ври

Адвокат Елена Гунчева, Фрогнюз, Булфото

Един подозрителен предприемач тази заран сподели по БТВ това, което всички знаем, само че множеството не смеят да кажат на глас – България се ръководи от хунта. Корупцията и престъпността са част от ръководството. Държавните институции и службите за сигурност, както и прокуратурата се употребяват като бухалка против неуместните на властта.

Трябваше ли Васил Божков да ни споделя нещата, които знаем? Може би. Защото комфортните публицисти, обслужващи властта, не смеят. Не смеят даже да се опълчват на ежедневните циркови брифинги и обидите, които се насочат към българите от страна на Бойко Борисов.
България през днешния ден е разграничена. На хунтата, подкрепяна от дебилните си последователи и тези, които не могат да оцелеят отвън държавната хранилка и престъпността и тези, които мислят, изкарват с честен труд хляба си и са запазили идентичността си на горди, смели и патриотични българи. Недоволството от ден на ден се ускорява с ежедневните парадокси, които ни сервира некадърното и корумпирано ръководство. Армия, полиция и служби се подчиняват и служат на хора, които са станали за смях освен в България, само че и по света. Които трансфораха думата „ българин “ в засегнатост и посмешище.

Психодесните поддържа хунтата, тъй като точно тя поставя чадър над закононарушенията на прехода, безумната и разрушителна приватизация и реституцията. Днес хора като Иван Костов, изравен зад продажбата на десетки, ак не и стотици работещи предприятия за жълти стотинки, Александър Йорданов, ослепителен единствено с цялостното си политическо нищожество и липса на разсъдък, Соломон Паси, неизвестно на кого служител, са патериците на Борисов. Заедно с патриотарите, които употребяват присъединяване си във властта за осребряване на поддръжката си. Но не и за националните идеали, с които заблудиха гласоподавателите си.
България на рационалните, почтените и смелите към този момент ври. В неодобрение и разбиране, че това повече не може да продължава по този начин.
Все още картите се подреждат. Защото единственият проблем на положителното е, че не е толкоз проведено като злодеите. Но смяната следва. И всички би трябвало да бъдем подготвени за нея.

Елена Гунчева

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР